Vuodatuksen katastrofin jälkeen tämä ensimmäinen Kuvatuksia-blogi on nyt siirtymässä autuaammille blogimaille. Olen palauttanut kaikki Vuodatuksen kuvapalvelimen hajoamisen tuhoamat merkinnät kuvineen päivineen, joten Kuvatuksia on jälleen entisessä kuosissaan ja luettavananne.

Pienehkön pohdiskelun jälkeen päätin sittenkin siirtyä sarjakuvablogit.comin käyttäjäksi. Mikäli haluat kommentoida jotakin tämän vanhan blogin kirjoitusta, laitathan kommentin uuteen blogiini ja vaikka linkin viittaamaasi juttuun! En aio enää päivittää tätä vanhaa blogia enkä jaksa kahlata läpi kaikkia uusia kommentteja, koska Vuodatus ei ole näemmä saanut ratkaistua järjettömän kokoista roskapostiongelmaansa. Kuten olette ehkä huomanneet, tänne tulee nykyisin ihan käsittämätön määrä roskapostia kirjaintarkistuksesta huolimatta. En tarvitse rantarolexeja, koruja kuin sen enempää viagraakaan...

Innovatiivisesti nimetty uusi Kuvatuksia 2 löytyy osoitteesta

http://kuvatuksia2.sarjakuvablogit.com/

Teretulemast!


Aloitin Kuvatuksien piirtämisen lokakuussa 2006, ja aika tarkalleen kuuden vuoden jälkeen on aika sanoa hei hei. Miljoonat kiitokset kaikille kommentoineille ja hiljaisille lukijoilleni - teitä kaikkia on pitkälti kiittäminen siitä, että olen jaksanut piirtää näitä juttujani yli puoli vuosikymmentä (hui miten kauan!). Siirtykääpä kaikki joukolla uuden blogini lukijoiksi ja kommentoijiksi ja päivittäkää linkkinne yllä olevaan uuteen osoitteeseen.

Syvä kiitos ja kumarrus.


Ps. Tiedoksi J-R:lle: pikaliimalla saa sormet mihin asentoon tahansa ;)