Tämä on ollut valmiina jo lähes koko heinäkuun, jäi vaan näiden Vuodatuksen ongelmien takia päivittämättä...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kiitos kaikille edelliseen viestiini vastanneille! Ottaa kyllä aika rankasti aivoon tällainen anteeksiantamaton moka Vuodatuksen taholta... Ymmärrän kyllä, että laitteita hajoaa ja niin poispäin, mutta sitä en todellakaan ymmärrä, että kolmen vuoden aikana ei saada aikaiseksi ottaa varmuuskopioita... No, myöhäistä itkeä, ja löytyyhän noi elokuuta 2009 vanhemmat tuotokset edelleen täältä.

Oliskos kellään hyviä ehdotuksia uudeksi blogin tarjoajaksi? Ei tarvitse edes olla ilmainen (jos nyt ei kovin kalliskaan) jos pienellä rahasummalla voi ostaa pätevämpää toimintaa ja mielenrauhaa. Itselleni tulee lähinnä mieleen blogspot.com ja sarjakuvablogit.com. Onko kellään omia kokemuksia noiden hyvistä ja huonoista puolista? Sarjakuvablogit.com olisi kai se luonnollisin valinta, mutta en ole oikein tykännyt heidän "ulkonäöstään" ja olen  sen verran käsi näissä asioissa että tuskin osaisin muokata siitä mieleiseni näköisen (jos se on ylipäänsä mahdollista). Onko kenties muitakin varteenotettavia vaihtoehtoja kuin nämä kaksi? Wordpress?

nimimerkki "Tietämätön"