Jos talkkuna on vieras juttu, lyhyt tietopaketti löytyy täältä.

Mielipiteitä oikeasta talkkunasta ja sen valmistajasta on varmasti yhtä monta kuin on syöjiäkin. Itse käytän Okeroisten myllyn talkkunaa. Syitä on kaksi: 1) olen kotoisin muutaman kilometrin päästä Okeroisten myllystä (mylly lampineen on ollut monien pyräretkieni kohde) ja haluan tukea paikallista perinteistä pienyrittäjää, ja 2) koko myllyn seutu lampineen, sorsineen, maalaismaisemineen  ja rautatieylikäytävineen on yksi kotiseutuni rakkaimpia paikkoja ja haluan sen säilyvän tulevaisuudessakin ennallaan.

Tässä vielä pari kuvaa Okeroisten myllystä:

http://koti.welho.com/hhaven/Valokuva/1kotipiiri/k2Lentovalok1993.jpg

http://koti.welho.com/hhaven/Valokuva/1kotipiiri/k7bmyllyPassi1990.jpg

 

(Lähde: Kuvat ovat täältä.)